Îngrășământ Newcal - Calciu
APROVIZIONARE CU CALCIU PENTRU MENȚINEREA ECHILIBRULUI NUTRIȚIONAL DIN PLANTĂ
Îngrășământ Newcal - Calciu este un fertilizant lichid extrem de pur, ce are o concentrație ridicată de clorură de calciu. Asigură prevenirea carențelor și tratarea bolilor fiziologice ar fi pătarea neagră a fructelor la măr (bitter pit), putregaiul apical al fructelor la tomate. În plus este recomandat pentru a crește consistența fructelor, să le îmbunătățescă durata de păstrare precum și pentru colorare.
Produsul conține calciu ușor asimilabil, substanțe umectante și adezive care-l fac potrivit pentru amestecul cu alte substanțe active folosite în mod normal în agricultură.
PRODUSUL ESTE ACCEPTAT ÎN SISTEMELE DE AGRICULTURĂ ECOLOGICĂ
COMPOZIȚIA: % w/w (echivalentul a w/v la 20°C)
Calciu (CaO) solubil în apă 16.8% w/w (22.1% w/v)
PROPRIETĂȚI FIZICE ȘI CHIMICE:
Densitatea (la 20°C): 1.32 g/ml
pH (soluție apoasă 1% w/w): 7.0 ± 0.5 u. pH
Conductivitate electrică (soluție apoasă 1 g/l): 864 µS/cm
CULTURĂ | DOZĂ DE APLICARE *Foliar |
MOMENTUL DE APLICARE ȘI RECOMANDĂRI |
---|---|---|
Măr și păr | 5 - 7.5 l/ha | După 15 zile de la faza de formare a fructelor se vor face 5 tratamente |
SPECII POMICOLE SÂMBUROASE, VIȚA DE VIE | 3 - 4.5 l/ha | După 15 zile de la faza de formare a fructelor se vor face 2-4 tratamente |
TOMATE PENTRU CONSERVARE | 2 - 4.5 l/ha | După 15 zile de la faza de formare a fructelor pe primul etaj se vor face 4 tratamente |
TRATAMENT DE PĂSTRARE | Scufundați fructele într-o soluție de 1.5% pentru 30-60 de secunde | |
FERTIGARE | Folosiți o concentrație de maxim 0.1-0.2% | |
*Doza este calculată pentru un volum de apă de 1000 l / ha |
Cod produs: Îngrășământ Newcal - Calciu
Disponibilitate: În stoc
Fără TVA: 192,66 LEI
58.29 Lei x 4 rate |
Fișă tehnologică produs |
Îngrășământ Newcal - Calciu
APROVIZIONARE CU CALCIU PENTRU MENȚINEREA ECHILIBRULUI NUTRIȚIONAL DIN PLANTĂ
Îngrășământ Newcal - Calciu este un fertilizant lichid extrem de pur, ce are o concentrație ridicată de clorură de calciu. Asigură prevenirea carențelor și tratarea bolilor fiziologice ar fi pătarea neagră a fructelor la măr (bitter pit), putregaiul apical al fructelor la tomate. În plus este recomandat pentru a crește consistența fructelor, să le îmbunătățescă durata de păstrare precum și pentru colorare.
Produsul conține calciu ușor asimilabil, substanțe umectante și adezive care-l fac potrivit pentru amestecul cu alte substanțe active folosite în mod normal în agricultură.
PRODUSUL ESTE ACCEPTAT ÎN SISTEMELE DE AGRICULTURĂ ECOLOGICĂ
COMPOZIȚIA: % w/w (echivalentul a w/v la 20°C)
Calciu (CaO) solubil în apă 16.8% w/w (22.1% w/v)
PROPRIETĂȚI FIZICE ȘI CHIMICE:
Densitatea (la 20°C): 1.32 g/ml
pH (soluție apoasă 1% w/w): 7.0 ± 0.5 u. pH
Conductivitate electrică (soluție apoasă 1 g/l): 864 µS/cm
CULTURĂ | DOZĂ DE APLICARE *Foliar |
MOMENTUL DE APLICARE ȘI RECOMANDĂRI |
---|---|---|
Măr și păr | 5 - 7.5 l/ha | După 15 zile de la faza de formare a fructelor se vor face 5 tratamente |
SPECII POMICOLE SÂMBUROASE, VIȚA DE VIE | 3 - 4.5 l/ha | După 15 zile de la faza de formare a fructelor se vor face 2-4 tratamente |
TOMATE PENTRU CONSERVARE | 2 - 4.5 l/ha | După 15 zile de la faza de formare a fructelor pe primul etaj se vor face 4 tratamente |
TRATAMENT DE PĂSTRARE | Scufundați fructele într-o soluție de 1.5% pentru 30-60 de secunde | |
FERTIGARE | Folosiți o concentrație de maxim 0.1-0.2% | |
*Doza este calculată pentru un volum de apă de 1000 l / ha |
Fișă tehnologică produs | |
Substanță activă | Calciu (CaO) solubil în apă 16.8% w/w (22.1% w/v) |