Enartis
dojdie-ferm-sc
Enartis
Producător: Enartis
Cod produs: dojdie-ferm-sc
Disponibilitate: În Stoc

Substanță activă
drojdie selecționată
LEI 1178.00 1.178,00 LEI
Fără TVA: 989,92 LEI

Opţiuni disponibile


Cantitate

Icon Ai o întrebare despre produs ?
Credit module tbi bank RO 3.3.5

258.02 Lei x 4 rate

Fișă tehnologică produs


Drojdie Ferm SC- drojdie care se folosește pentru fermentarea vinurilor albe, roșii și roze, producând vinuri cu aromă varietală, proaspătă și intensă. Drojdia de la Enartis se remară prin faptul că este ușor de folosit, fermentația începând încă de la temperaturi de 15 grade Celsius. 

CARACTERISTICĂ MICROBIOLOGICĂ:

Defazare: scurt

Viteză fermentare: înalt

Toleranță: Alcohol ≤ 13% v/v

Killer factor: neutru

Resistența la temperatură înaltă: bună

CARACTERISTICĂ OENOLOGICĂ:

Necesitate azot: mediu

Necesitate oxigen: mediu

Producere aciditate volatilă: scăzută

Producere H2S: scăzută

Respecată caracteristica aromatică a strugurelui

Producere bună de glycerol

Respectă culoarea roșie a vinului 

APLICARE ȘI INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:

Doza recomandată este de 20-40 grame / 100 litri de must sau vin. Doza maximă este recomandată în cazul strugurilor afectați de mucegai și condiții microbiologice nefavorabile pentru fermentare.

1. Dizolvați drojdia uscată în 10 părți de apă caldă curată ( 35-38 grade Celsius). Amestecați ușor.

2. Lăsați suspensia pentru 20 de minute după care amestecați din nou.

3. Adăugați amestecul în must la începutul fazei de umplere a vasului unde se va efectua fermentarea sau turnați treptat peste amestec must sau vin pentru reducerea temperaturii. Diferența de temperatură între suspensie și must/vin nu trebuie să depășeasca 10 grade Celsius.

4. Efectuați omogenizarea produsului prin pompare în circuit sau prin amestecare.




Fișă tehnologică produs
Substanță activă drojdie selecționată

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie