Drojdie Ferm SC- drojdie care se folosește pentru fermentarea vinurilor albe, roșii și roze, producând vinuri cu aromă varietală, proaspătă și intensă. Drojdia de la Enartis se remară prin faptul că este ușor de folosit, fermentația începând încă de la temperaturi de 15 grade Celsius.
CARACTERISTICĂ MICROBIOLOGICĂ:
Defazare: scurt
Viteză fermentare: înalt
Toleranță: Alcohol ≤ 13% v/v
Killer factor: neutru
Resistența la temperatură înaltă: bună
CARACTERISTICĂ OENOLOGICĂ:
Necesitate azot: mediu
Necesitate oxigen: mediu
Producere aciditate volatilă: scăzută
Producere H2S: scăzută
Respecată caracteristica aromatică a strugurelui
Producere bună de glycerol
Respectă culoarea roșie a vinului
APLICARE ȘI INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:
Doza recomandată este de 20-40 grame / 100 litri de must sau vin. Doza maximă este recomandată în cazul strugurilor afectați de mucegai și condiții microbiologice nefavorabile pentru fermentare.
1. Dizolvați drojdia uscată în 10 părți de apă caldă curată ( 35-38 grade Celsius). Amestecați ușor.
2. Lăsați suspensia pentru 20 de minute după care amestecați din nou.
3. Adăugați amestecul în must la începutul fazei de umplere a vasului unde se va efectua fermentarea sau turnați treptat peste amestec must sau vin pentru reducerea temperaturii. Diferența de temperatură între suspensie și must/vin nu trebuie să depășeasca 10 grade Celsius.
4. Efectuați omogenizarea produsului prin pompare în circuit sau prin amestecare.
Cod produs: dojdie-ferm-sc
Disponibilitate: În Stoc
Fără TVA: 989,92 LEI
258.02 Lei x 4 rate |
Fișă tehnologică produs |
Drojdie Ferm SC- drojdie care se folosește pentru fermentarea vinurilor albe, roșii și roze, producând vinuri cu aromă varietală, proaspătă și intensă. Drojdia de la Enartis se remară prin faptul că este ușor de folosit, fermentația începând încă de la temperaturi de 15 grade Celsius.
CARACTERISTICĂ MICROBIOLOGICĂ:
Defazare: scurt
Viteză fermentare: înalt
Toleranță: Alcohol ≤ 13% v/v
Killer factor: neutru
Resistența la temperatură înaltă: bună
CARACTERISTICĂ OENOLOGICĂ:
Necesitate azot: mediu
Necesitate oxigen: mediu
Producere aciditate volatilă: scăzută
Producere H2S: scăzută
Respecată caracteristica aromatică a strugurelui
Producere bună de glycerol
Respectă culoarea roșie a vinului
APLICARE ȘI INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:
Doza recomandată este de 20-40 grame / 100 litri de must sau vin. Doza maximă este recomandată în cazul strugurilor afectați de mucegai și condiții microbiologice nefavorabile pentru fermentare.
1. Dizolvați drojdia uscată în 10 părți de apă caldă curată ( 35-38 grade Celsius). Amestecați ușor.
2. Lăsați suspensia pentru 20 de minute după care amestecați din nou.
3. Adăugați amestecul în must la începutul fazei de umplere a vasului unde se va efectua fermentarea sau turnați treptat peste amestec must sau vin pentru reducerea temperaturii. Diferența de temperatură între suspensie și must/vin nu trebuie să depășeasca 10 grade Celsius.
4. Efectuați omogenizarea produsului prin pompare în circuit sau prin amestecare.
Fișă tehnologică produs | |
Substanță activă | drojdie selecționată |