Goldenclar sunt foițe de gelatină pură (greutate 5 gr) de înaltă calitate, fără alergeni.
Foițe Gelatină Goldenclar se prezintă sub formă de foițe solide de culoare aurie solubile în apă caldă. Datorită calităților fizico-chimice ale proteinelor din compoziție are o putere mare de limpezire și stabilizare proteică.
În vinurile roșii produsul se recomandă pentru limpezirea și reducerea astringentei.
În vinurile albe Goldenclar se poate combina cu bentonita pentru o mai bună limpezire și stabilitate proteică.
Utilizare:
Foițe Gelatină Goldenclar ajută la limpezirea vinurilor albe, roze și roșii, respectând echilibrul senzorial și structural al vinurilor.
Foițele de gelatină se dizolvă în apă caldă la 40 grade C, cu o foarte bună omogenizare.
Se administrează direct în vinîn forma lichidă (sub 20 grade C , gelatina se solidifică) și se omogenizează foarte bine. Se poate asocia fără probleme cu alti agenți de limpezire.
Doze:
Vinuri albe: 2-5 gr/100 L
Vinuri roșii: 5-15 gr/100 L
Recomandări:
Pentru un efect cât mai bun în limpezire, temperatura optimă a vinului trebuie să fie cuprinsă între 16-20 grade C.
După decantare se recomandă tragerea de pe depozitul format (pritoc) și eventual filtrare.
Tratamentul poate dura până la 10 zile în funcție de temperatură și turbiditatea vinului.
Metode de păstrare:
Păstrați produsul în spații aerisite, spații uscate și bine ventilate.
Cod produs: Foițe-gelatină-Goldenclar
Disponibilitate: În Stoc
Fără TVA: 0,76 LEI
Fișă tehnologică produs |
Goldenclar sunt foițe de gelatină pură (greutate 5 gr) de înaltă calitate, fără alergeni.
Foițe Gelatină Goldenclar se prezintă sub formă de foițe solide de culoare aurie solubile în apă caldă. Datorită calităților fizico-chimice ale proteinelor din compoziție are o putere mare de limpezire și stabilizare proteică.
În vinurile roșii produsul se recomandă pentru limpezirea și reducerea astringentei.
În vinurile albe Goldenclar se poate combina cu bentonita pentru o mai bună limpezire și stabilitate proteică.
Utilizare:
Foițe Gelatină Goldenclar ajută la limpezirea vinurilor albe, roze și roșii, respectând echilibrul senzorial și structural al vinurilor.
Foițele de gelatină se dizolvă în apă caldă la 40 grade C, cu o foarte bună omogenizare.
Se administrează direct în vinîn forma lichidă (sub 20 grade C , gelatina se solidifică) și se omogenizează foarte bine. Se poate asocia fără probleme cu alti agenți de limpezire.
Doze:
Vinuri albe: 2-5 gr/100 L
Vinuri roșii: 5-15 gr/100 L
Recomandări:
Pentru un efect cât mai bun în limpezire, temperatura optimă a vinului trebuie să fie cuprinsă între 16-20 grade C.
După decantare se recomandă tragerea de pe depozitul format (pritoc) și eventual filtrare.
Tratamentul poate dura până la 10 zile în funcție de temperatură și turbiditatea vinului.
Metode de păstrare:
Păstrați produsul în spații aerisite, spații uscate și bine ventilate.
Fișă tehnologică produs | |
Substanță activă | Gelatină pără |