Pachet fermentare Byosal HS
Byosal este un pachet compus dintr-un plic drojdie selecționată uscată (UVAFERM CM) și un plic activator/nutrient pentru fermentare (Supervit)
Combinația de drojdii selectate UVAFERM CM și starterul de fermentare Supervit, ajută la o fermentare ușoară și completă a tuturor tipurilor de must. Byosal este deosebit de practic pentru tratarea volumelor mici de must sau vin. Dozele premăsurate pentru 100 L evită pierderile de produs și asigură rezultate precise.
Temperatura optimă de fermentare este de 16-30 grade.
Dozaj:
- o doză pentru 100 litri must
- o doză pentru 50 litri must parțial fermentat (fermentații oprite)
Instrucțiuni de aplicare:
Dizolvați pliculețele ântr-o cantitate mică de apă caldă (200 ml la 30-35 grade), amestecați și lăsați pentru 15-20 minute, după care adăugați peste soluție, treptat, must sau vin până la echilibrarea temperaturilor(temperatura soluției să fie aceeași cu temperatura mustului).
Pentru activarea drojdiei în cazul musturilor cu fermentație oprită, este recomandat să adăugați o linguriță de zahăr în apa pentru activare.
Păstrare:
Păstrați produsul în spații reci, uscate și bine ventilate.
Cod produs: Pachet-fermentare-Byosal
Disponibilitate: În Stoc
Fără TVA: 16,81 LEI
Fișă tehnologică produs |
Pachet fermentare Byosal HS
Byosal este un pachet compus dintr-un plic drojdie selecționată uscată (UVAFERM CM) și un plic activator/nutrient pentru fermentare (Supervit)
Combinația de drojdii selectate UVAFERM CM și starterul de fermentare Supervit, ajută la o fermentare ușoară și completă a tuturor tipurilor de must. Byosal este deosebit de practic pentru tratarea volumelor mici de must sau vin. Dozele premăsurate pentru 100 L evită pierderile de produs și asigură rezultate precise.
Temperatura optimă de fermentare este de 16-30 grade.
Dozaj:
- o doză pentru 100 litri must
- o doză pentru 50 litri must parțial fermentat (fermentații oprite)
Instrucțiuni de aplicare:
Dizolvați pliculețele ântr-o cantitate mică de apă caldă (200 ml la 30-35 grade), amestecați și lăsați pentru 15-20 minute, după care adăugați peste soluție, treptat, must sau vin până la echilibrarea temperaturilor(temperatura soluției să fie aceeași cu temperatura mustului).
Pentru activarea drojdiei în cazul musturilor cu fermentație oprită, este recomandat să adăugați o linguriță de zahăr în apa pentru activare.
Păstrare:
Păstrați produsul în spații reci, uscate și bine ventilate.
Fișă tehnologică produs | |
Substanță activă | Drojdie selecționată + activator |