Tratament vin Tannisol
Tannisol este un produs original Cantina-Enartis care previne și tratează defectele din vin sau must.
Tannisol se prezintă sub formă de praf alb-beige, (ambalat individual in plicuri de 10 gr) slab mirositoare a sulf, acest produs fiind realizat printr-o procedură unică de fabricare.
Tannisol previne și remediază casarea vinurilor și alte defecte ale acestuia, protejându-l împotriva efectului de oxidare, păstrându-l clar și limpede, inclusiv pe cele filtrate. Tannisol este ideal pentru vinurile cu tărie slabă de alcool și aciditate scăzută. Deasemenea este eficient în păstrarea vinului în vase parțial umplute.
Tannisol este și un bun tratament antioxidativ în musturile ce urmează a fi fermentate cu drojdii selecționate, în acest caz se sfărâmă tableta și se dizolvă în prealabil într-o cantitate mai mică de must.
Tannisol remediază vinurile afectate, casate și oxidate, restabilind aspectul organoleptic al vinului cu defect.
Dozaj:
10 gr/100 L pentru musturile sau vinurile liniștite în scopuri de condiționare
20 gr/100 L pentru vinurile demidulci și dulci
20 gr /100 L în scopuri curative de tratare
Instrucțiuni de aplicare:
Adăugați plicul intreg pentru efect în timp (în prevenție) sau dizolvați într-o cantitate mică de must/vin pentru un efect instantaneu.
Cod produs: Tratament-vin-Tannisol
Disponibilitate: În Stoc
Fără TVA: 1,60 LEI
Fișă tehnologică produs |
Tratament vin Tannisol
Tannisol este un produs original Cantina-Enartis care previne și tratează defectele din vin sau must.
Tannisol se prezintă sub formă de praf alb-beige, (ambalat individual in plicuri de 10 gr) slab mirositoare a sulf, acest produs fiind realizat printr-o procedură unică de fabricare.
Tannisol previne și remediază casarea vinurilor și alte defecte ale acestuia, protejându-l împotriva efectului de oxidare, păstrându-l clar și limpede, inclusiv pe cele filtrate. Tannisol este ideal pentru vinurile cu tărie slabă de alcool și aciditate scăzută. Deasemenea este eficient în păstrarea vinului în vase parțial umplute.
Tannisol este și un bun tratament antioxidativ în musturile ce urmează a fi fermentate cu drojdii selecționate, în acest caz se sfărâmă tableta și se dizolvă în prealabil într-o cantitate mai mică de must.
Tannisol remediază vinurile afectate, casate și oxidate, restabilind aspectul organoleptic al vinului cu defect.
Dozaj:
10 gr/100 L pentru musturile sau vinurile liniștite în scopuri de condiționare
20 gr/100 L pentru vinurile demidulci și dulci
20 gr /100 L în scopuri curative de tratare
Instrucțiuni de aplicare:
Adăugați plicul intreg pentru efect în timp (în prevenție) sau dizolvați într-o cantitate mică de must/vin pentru un efect instantaneu.
Fișă tehnologică produs | |
Substanță activă | Metabisulfit de potasiu + Acid L-ascorbic + Tannin |